nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Cort escolta els veïns, però manté el projecte de Jacint Verdaguer

Catalina Cirer convocarà una nova reunió en uns quinze dies

Cort ha anunciat que mantindrà el projecte del corredor de Jacint Verdaguer després de la reunió mantinguda ahir amb membres de la Plataforma Parc de les Vies que agrupa els veïns de Fontsanta, els Hostalets, Son Fortesa, Son Oliva, el Capitol i Son Costa, afetctats pel soterrament de les vies del tren. La batlessa Catalina Cirer escoltà les alternatives al projecte de quatre carrils projectat per l'Ajuntament, i es comprometé a estudiar les propostes tot convocant una nova reunió d'aquí a uns quinze dies per avaluar-les.

Àngels Fermosselle, portaveu de la plataforma, es mostrà satisfeta perquè l'objectiu de la cita amb Cirer era «exposar els nostres plantejaments». Fermosselle digué que els membres de la plataforma acceptaran el trànsit transversal al carrer de Jacint Verdaguer «per comunicar la ciutat», però de cap manera «vendrem a bé que facin quatre carris que tornaran a ser una barrera com ho han estat fins ara les vies del tren».

La plataforma apel·là que el programa electoral del PP als barris dels Hostalets i de Son Oliva «preveia el soterrament de les vies i la construcció d'un parc verd». Per la seva banda, el regidor d'Urbanisme, Rodrigo de Santos, afirmà que «mantindrem el projecte però estam oberts al diàleg amb els veïns». De Santos digué que «volem que el nostre projecte tengui les friccions mínimes amb els veïns, però apostam per l'interès general de tots els ciutadans de la ciutat de Palma».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris