algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

El jutge, a instàncies del fiscal, arxiva el cas de les hores extra

El Tribunal diu que no hi va haver cap delicte

A instàncies del fiscal, el magistrat del Jutjat d'Instrucció número 7 de Palma ha arxivat les diligències obertes pel cas de les hores extra. La denúncia fou interposada per Comissions Obreres (CCOO) amb motiu de suposats pagaments d'hores extra a funcionaris de l'Ajuntament de Palma entre els anys 2002 i 2003.

Així, queden exculpats l'exbatle de la ciutat, Joan Fageda; la tinenta de batlessa de Seguretat Ciutadana, Maite Jiménez; el tinent de batle d'Hisenda, Pedro Àlvarez; el secretari municipal, Agustí Estela; el tresorer, Jaume Mulet, i l'interventor, Josep Manila.

S'ha de recordar que arran de les informacions aparegudes a la premsa, de les crítiques realitzades per l'oposició i de la denúncia de CCOO, el servei de Recursos Humans de Cort elaborà un informe sobre la situació dels «serveis extraordinaris». L'estudi conclogué que s'havia actuat de manera correcta i assenyalà que en l'Administració pública no hi existeix el concepte retributiu d'«hores extraordinàries». El document afegeix que es tracta de conceptes diferents «regulats per marcs jurídics diferents».

Joan Fageda reiterà en més d'una ocasió que ell no pagà «gratificacions extraordinàries» per serveis que no es realitzaren, i sempre s'ha mostrat convençut que no existí cap classe d'irregularitat. El regidor de l'àrea de Coordinació, Rodrigo de Santos, mostrà la seva satisfacció per l'arxivament del cas. «Demostra que no hi ha hagut indicis de criminalitat, de la qual cosa ens congratulam».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris