nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

El temporal de neu de Madrid provoca retards de dues hores en 40 vols a l'aeroport de Palma

Cap de les operacions previstes amb Barajas no va ser cancel·lada, tot i les restriccions en el trànsit

L'onada de fred i de neu que assolà ahir Madrid tot el dia afectà també de manera greu totes les connexions aèries previstes a l'aeroport de Barajas. De fet, devers 40 operacions a l'aeroport de Son Sant Joan patiren un retard mitjà de dues hores a causa de les circumstàncies esmentades, segons informà Aena.

Tot i que l'aeroport de Palma havia de viure ahir una jornada més aviat tranquil·la -s'havien programat 395 moviments d'aeronaus amb un total 46.000 passatgers-, la situació es complicà ben aviat. A partir de les nou del matí, la gran quantitat de neu acumulada damunt les pistes de Barajas obligà a limitar al màxim el nombre d'operacions i a cancel·lar més d'un centenar de vols. Alhora que les condicions meteorològiques es complicaven a la capital de l'Estat, les connexions aèries amb l'illa de Mallorca acumulaven retards que superaven amb escreix les dues hores.

Tot i el nombre important d'operacions que es varen veure afectades pel temporal de Madrid -una vintena de vols d'anada i vint més de tornada-, des de la direcció d'Aena a Son Sant Joan no pogueren precisar la quantitat de passatgers afectada per les restriccions en el trànsit aeri entre Barajas i Palma. Tanmateix, el conjunt de connexions previstes amb la resta d'aeroports de l'Estat s'efectuà amb tota normalitat.

L'aeroport de Barajas en tenia programades per ahir un total de 1.094, de les quals 40 corresponien a operacions amb Son Sant Joan. A pesar dels problemes, d'aquestes no se n'hagué de cancel·lar cap.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris