lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Educació ajorna la publicació dels resultats de les proves de català

Els examinands els coneixeran a 3 mesos de la pròxima convocatòria

La Conselleria d'Educació i Cultura va anunciar ahir que ajornarà la publicació dels resultats de la convocatòria de proves de català per a adults del mes de gener. En principi, els resultats dels exàmens, organitzats per la Direcció General de Política Lingüística, havien d'estar publicades el 4 de març.

Tot i així, encara no s'han realitzat totes les proves orals. De fet, la Conselleria d'Educació ha convocat els exàmens orals corresponents al nivell A per als pròxims dies 5 i 6 de març, el cap de setmana posterior al divendres en què s'haurien d'haver publicat els resultats.

El director general de Política Lingüística, Miquel Melià, va assegurar que la data de la publicació dels resultats «s'ha posposat perquè no vàrem poder fer les proves orals del nivell A el passat dia 20 perquè coincidia amb el referèndum sobre la constitució europea i molts d'examinands, auxiliars i membres dels tribunals havien d'estar a les meses electorals». A més, Melià va explicar que les proves orals tampoc no es faran aquest cap de setmana perquè coincideix amb el pont de la Diada de Balears que «faran molts de funcionaris». Melià nega que el retard de la publicació de les proves estigui relacionat amb el conflicte amb part dels examinadors.

A causa d'aquesta situació, els examinands que no hagin aprovat només tendran 3 mesos per preparar-se per a la convocatòria de juny.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris