nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Sa Nostra obrirà 50 noves oficines a Madrid i València en quatre anys

L'entitat tancà el 2004 amb un increment del 20% als seus beneficis

La Caixa d'Estalvis de les Balears -Sa Nostra- obrirà 50 noves oficines a la Península en els pròxims quatre anys, principalment a Madrid i València. Aquesta és la primera passa d'un ambiciós pla d'expansió dissenyat per l'entitat financera per compensar l'«excessiva bancarització» de les Illes i fer front a la creixent competència.

Així ho comunicaren ahir el director general i el director general adjunt de Sa Nostra, Pere Batle i Pau Dols, respectivament, en el decurs de l'acte de presentació del «Balanç de resultats consolidats» de 2004, un exercici en el qual els beneficis del Grup Sa Nostra arribaren als 70 milions d'euros, amb un increment del 20,18%.

Tot i ser líder en gestió de recursos de clients, amb 6.419 milions d'euros i una quota de mercat del 29,94%, el negoci de Sa Nostra sembla haver tocat sostre a les Illes Balears. Així ho expressaren Batle i Dols en referir-se al fet que el 70% de les expansions d'altres entitats es fa fora de les Balears.

Per això han previst l'obertura d'una vintena d'oficines a la perifèria Madrid i 20 més a la Comunitat Valenciana, tot i que no es descarta obrir-ne alguna d'emblemàtica a Barcelona i Canàries.

Actualment, Sa Nostra només disposa de tres oficines a Madrid, Las Palmas i València.

«Uns bons resultats»
Quant al balanç de l'exercici de 2004, el president de Sa Nostra, Llorenç Huguet, assenyalà els «bons resultats» obtinguts als àmbits de la gestió, les finances, la innovació tecnològica i l'obra social de l'entitat.

El volum de negoci de Sa Nostra superà l'exercici passat els 12.107 milions d'euros. La inversió creditícia es situà al voltant dels 5.688 milions d'euros (+12,82%) i impulsà un any més el nivell d'activitat de l'entitat.

A través de la banca electrònica, l'entitat financera gestionà devers 10,8 milions d'operacions, gairebé un 43% més.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris