muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

El PSOE insta Socias que garanteixi el dret de pas a la Costa dels Pins

Barrientos: «S'ha de deixar clar als instrusos el que és públic»

J.M.SASTRE. Son Servera.
El portaveu del PSOE de Son Servera, Josep Barrientos, es reunia ahir amb el delegat del Govern, Ramon Socias, amb la intenció de fer-li arribar el malestar de la seva agrupació davant la situació que viu el municipi pel que fa a l'ocupació del domini públic maritimoterrestre. «Son Servera deu ser el terme on més infraccions hi ha, i augmenten dia rere dia», explicà Barrientos.

A banda de les piscines, Barrientos afirmà que hi ha «embarcadors, garatges marítims, plataformes d'ús particular o solàriums que barren l'accés o impedeixen el pas pel litoral».

Diari de Balears publicà el passat 18 de gener que el Ministeri de Medi Ambient realitzarà un estudi topogràfic per determinar les zones que són de lliure pas obligat. Per aquest motiu, «un cop que haguem estat informats sobre les conclusions de l'estudi topogràfic, reclamarem a Delegació de Govern que ordeni restablir el pas a les zones públiques ocupades», apuntà Barrientos, el qual, en la mateixa línia, afegí: «També s'ha de deixar clar a aquests intrusos que allò públic és públic, i sempre serà públic».

El Lobby per la Independència denuncià el passat mes d'agost la situació irregular de la piscina del periodista Pedro J. Ramírez i Àgatha Ruiz de la Prada a Costa dels Pins. El diari que dirigeix Ramírez informà tot seguit que a Mallorca hi ha milers de instal·lacions amb la mateixa situació que la seva.

D'altra banda, el portaveu socialista criticà també l'ocupació de zones verdes per part de particulars. «Ocupen zones verdes sense que ningú els en digui res, ni tan sols l'Ajuntament hi fa res quan la única cosa que hauria de fer seria recuperar-les. No entenem el beneplàcit municipal a aquestes actuacions». El batle de Son Servera és Damià Ripoll (PP).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris