muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

La recollida selectiva a domicili començarà el proper 14 de març

E.B. Pollença.
La recollida selectiva a domicili en el nucli antic de Pollença començarà el pròxim 14 de març. Des d'ahir, cinc informadors de l'àrea de Medi Ambient expliquen als veïns casa per casa els horaris i sistemes de recollida que s'empraran.

Es tracta d'una experiència pilot que s'aplicarà de moment exclusivament en els carrers del centre on a causa de la la fisonomia de l'entramat urbà no és possible col·locar grans contenidors de selectiva.

El nucli antic de Pollença queda dividit en quatre grans zones, la zona més cèntrica, que té un ús més comercial tindrà recollida selectiva sis dies per setmana, de paper i vidre en dies alterns. En les altres tres àrees del centre, més residencials, solament hi haurà recollida selectiva porta a porta dos dies per setmana, una per a vidre i l'altra per a cartó.

Els veïns hauran de dipositar el cartó dedins de caixes de cartró o bosses de paper i el vidre dedins d'un poal a la porta de les seves cases i el camió passarà a recollir-les entre les 8 i les 12 del matí, dependent que es tracti d'una zona més comercial o residencial. Tindran prioritat en l'horari les zones comercials.

El regidor de Medi Ambient, Joan Comas (PP) digué: «és una experiència pilot i tots n'haurem d'aprendre».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris