nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Inaugurat el nou accés a Palma des de l'autovia d'Inca

La primera carretera del Govern pot desviar 2.500 cotxes per hora a Eusebi Estada

La consellera d'Obres Públiques, Mabel Cabrer, inaugurà ahir el primer tram de carretera fet pel Govern del PP: una sortida de l'autopista d'Inca, de 400 metres de longitud, que enllaça amb el polígon de Son Castelló i que permetrà a uns 2.500 vehicles cada hora accedir a Palma pel carrer Eusebi Estada, en lloc de fer-ho com fins ara per la via de cintura.

Acompanyada pel batle d'Inca, Pere Rotger, i pels regidors de Palma Rodrigo de Santos i Àlvaro Gijón, la consellera Cabrer tallà la primera cinta d'una carretera iniciada pel seu Govern. La responsable destacà la importància d'aquesta actuació, oberta ahir al trànsit, perquè permetrà descongestionar l'accés a Palma per la via de cintura "es facilita l'entrada al centre pel carrer Eusebi Estada" i alleujarà els taps que fins ara patia l'únic accés des de l'autopista al polígon de Son Castelló per via Asima.

El nou enllaç és un carril de 3'5 metres d'ample i 400 metres de longitud que uneix, en una sola direcció, l'autopista i el polígon de Son Castelló a través del carrer Eusebi Estada. En realitat, aquest accés "que inclou una rotonda en la intersecció entre Eusebi Estada i Setze de Juliol" és només una part d'una obra més àmplia iniciada el juny passat i que el Govern preveu tenir enllestida aquest abril.

Aquesta actuació inclou també el tercer carril de l'autopista des de Palma fins al centre comercial Alcampo, un pont que enllaça els polígons de Son Fuster i Son Castelló, i una sortida des d'aquest polígon cap a l'autopista, en direcció a Palma. En total, l'obra costarà 10'1 milions d'euros, que el Govern balear espera rebre de l'Executiu estatal a través del Conveni de Carreteres signat abans de les eleccions generals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris