algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Cort crearà una web per facilitar l'adopció d'animals de companyia

Pel març ja es podrà visitar el catàleg de mascotes de Son Reus

El proper mes de març, l'Ajuntament de Palma oferirà, via internet, la possibilitat d'adoptar un animal de companyia resident al centre de Son Reus.

La regidoria de Sanitat i Consum posarà en marxa una pàgina web que permetrà, mitjançant una base de dades, l'accés a qualsevol tipus d'informació sobre la mascota que es triï.

A part de publicitar el centre d'animals de companyia de Son Reus, la web comptarà amb un fitxer de cada una de les mascotes (cans, moixos i altres espècies).

La informació inclourà la data de naixement de l'animal, totes les vacunes que hagi rebut fins a la data de consulta, la instal·lació del xip identificatiu, a més de trets característics acompanyats d'una fotografia de la mascota en qüestió.

La regidora de Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Palma, Marina Sans, destacà que la inicitiva suposarà més comoditat i una millora en la gestió de qualsevol tipus d'adopció dels animals.

D'aquesta manera, les noves teconologies han arribat fins a l'adopció de cans.

L'Ajuntament de Palma haurà estat pioner amb un sistema que preveu afavorir l'adquisició de cans, ja que ofereix facilitat i comoditat perquè l'interessat no s'ha de desplaçar fins a Son Reus per observar els animals catalogats.

Dins el proper mes de març i en l'adreça electrònica que es facilitarà, es podrà visitar el catàleg d'animals en adopció del centre de Son Reus.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris