muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Educació enllestirà una reforma integral del col·legi públic Llevant

Hi ha problemes de goteres i desperfectes als banys, aules i la façana

LLUIS PLANAS.Inca.
La Conselleria d'Educació i Cultura del Govern balear ha encarregat un «estudi integral» de totes les deficiències que presenta l'edifici del col·legi públic Llevant d'Inca amb la intenció de dur endavant una important reforma del centre i acabar així amb els problemes que pateix des de fa anys el col·lectiu escolar.

El director general de Planificació i Centres del Govern balear, Rafel Bosch, visità el col·legi Llevant divendres passat al costat del seu cap de departament i un arquitecte de la Conselleria d'Educació per conèixer de primera mà l'estat de l'edifici.

«Al costat de la directora del col·legi férem una inspecció de les instal·lacions i comprovàrem que hi ha problemes importants de goteres, humitats i desperfectes en els banys, algunes aules i la façana», explicà ahir Bosch. «Esperem tenir l'informe tècnic abans de Pasqua i el nostre compromís és redactar els projectes i dotar-los de partida pressupostària com més aviat millor», afirmà el director general, que afegí que «intentarem incloure alguna proposta de la direcció del centre com la construcció d'un aula multiús, necessària per la falta d'espai».

Bosch considerà que el principal problema de l'edifici del col·legi Llevant és que «data dels anys 60 i presenta problemes de construcció. Fa set o vuit anys ja es realitzà una important actuació per reforçar la seva estructura».

Per altra banda, en el col·legi s'estan realitzant durant aquests dies el canvi de totes les persianes i la cristalleria exterior.

A més a més, tant el tinent de batle de Serveis, Joan Rubert, com el regidor d'Educació, Bartomeu Martínez, varen visitar recentment les instal·lacions per prestar-hi la col·laboració de l'Ajuntament.

D'aquesta forma la brigada municipal d'obres està col·laborant des de la passada setmana per solucionar els problemes que presenta l'aljub des de fa mesos i que provoquen talls freqüents al subministrament d'aigua al centre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris