nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Un incendi que va cremar una sauna crea alarma en un hotel de Santa Ponça

A l'establiment hi havia turistes, però ningú no va resultar intoxicat per haver inhalat fum

92848

Els equips d'emergència van acudir sense demora a l'hotel.

J.J./M.T.Palma.
La sauna d'un hotel de Santa Ponça va quedar cremada a primera hora del matí d'ahir a conseqüència d'un incendi que, afortunadament, no va causar ferits ni intoxicats. L'origen del foc va ser elèctric, segons l'informe confeccionat pels Bombers. A les vuit del matí, aproximadament, els encarregats de l'hotel, que està ubicat al carrer Puig des Teix, es van posar en contacte amb els equips d'emergència per alertar que la sauna del complex era en flames.

L'habitacle es troba a prop de la piscina i, per tant, lluny de les habitacions dels turistes, que no van haver de ser desallotjats. Tanmateix, en els primers moments es va muntar un dispositiu d'urgència contundent davant de la possibilitat que el sinistre assolís dimensions més preocupants. Tots els efectius disponibles del parcs de bombers de Santa Ponça, policies locals i guàrdies civils es van desplaçar fins a l'hotel en qüestió i van comprovar que les flames estaven localitzades a la zona de la sauna. En concret, el foc s'havia iniciat darrere de la caldera amb pedres que s'utilitzen per augmentar la calor en aquell habitacle.

Després de llançar aigua amb les mànegues, els funcionaris van procedir a desmuntar les làmines de fusta del sostre de la sauna, per comprovar que no hi havia més trams afectats.

Mentrestant, a l'exterior el carrer va romandre tancat al trànsit de vehicles, mentre duraven les tasques d'extinció. El personal de l'hotel va col·laborar a tot hora amb els bombers i des de la direcció no es va decidir evacuar-lo perquè no hi havia risc. De fet, el fum que va provocar l'incendi es va acumular a la zona de la sauna i a les rodalies de la piscina coberta, però no va assolir les plantes d'habitacions ocupades pels clients.

«Hi va haver sort que l'incendi començàs a les vuit del matí, perquè a aquelles hores la sauna era buida», va comentar un dels bombers. Sobre la causa del sinistre, en l'informe confeccionat pel parc de Santa Ponça s'assenyala que l'origen va ser elèctric.

Una hora després de l'incendi la situació a l'hotel del carrer Puig des Teix era de total normalitat i a excepció de la sauna, que lògicament va quedar fora de servei, la resta d'instal·lacions van funcionar sense problemes i els clients de l'establiment no hagueren de patir cap molèstia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris