nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

L'enllaç de l'autopista d'Inca amb Son Castelló s'obre avui al trànsit

Obres Públiques espera descongestionar el polígon amb el nou tram

Els usuaris de l'autopista d'Inca quan circulin en direcció cap a Palma i vulguin accedir al polígon de Son Castelló ho podran fer a partir d'avui per una nova via d'enllaç. La Conselleria d'Obres Públiques obrirà al trànsit aquest dematí el nou tram de carretera. Els vehicles que quan entrin dins Palma, procedents de la Part Forana, prenguin aquesta sortida connectaran amb una rotonda que s'ha fet a la carretera vella de Bunyola, en començar el carrer 16 de Juliol, devora la benzineria. Des d'aquesta rotonda els conductors podran circular cap al centre de Palma, en direcció a Eusebi Estada, o cap al polígon de Son Castelló, ja sigui pel carrer 16 de Juliol, ja sigui per la carretera vella de Bunyola.

Fins ara els conductors procedents de la Part Forana que volien entrar al polígon de Son Castelló únicament ho podien fer a través de la rotonda que hi ha entre Gran Via Asima i la carretera vella de Bunyola. Aquesta situació provocava grans embussos a les hores punta a la rotonda i a les vies d'accés al polígon.

Amb la solució que s'estrena avui, la Conselleria d'Obres Públiques assegura que «es descongestionarà el trànsit en el polígon». Igualment, la nova rotonda quedarà unida al polígon de Son Fuster a través d'un pas elevat sobre l'autopista d'Inca. Aquestes obres formen part del projecte de construcció del tercer carril de l'autopista d'Inca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris