algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El PSIB critica el Govern balear 'per no haver fet campanya institucional'

Els socialistes es mostren satisfets per l'aclaparadora victòria del «sí»

A la seu del PSIB-PSOE es va brindar amb cava per la victòria del «sí», tant a Balears com a l'Estat, que ratifica el tractat sobre la Constitució europea.

Pel que fa al baix índex de participació el secretari d'organització del partit, Miquel Mestre, intentà llevar-li ferro recordant que «es manté la diferència de punts d'altres comicis entre la mitjana espanyola i la de les Illes». A continuació criticà l'actitud de l'Executiu Matas durant els dies previs al plebiscit. «Hem trobat a faltar la campanya institucional del Govern balear», assegurava Mestre.

Continuant amb els retrets, els socialistes es demanaven ahir «on eren els 1.800 interventors i apoderats que va anunciar el PP que mobilitzaria» per aquesta consulta. En canvi, el mateix Mestre es mostrava satisfet per la «mobilització» de les seves agrupacions i federacions insulars. «Hem estat presents a 1.059 meses, amb un total de 1.900 persones (entre interventors i apoderats) participant activament durant tota la jornada», assenyalà el número 2 del PSIB.

Mestre reconeixia que l'escassesa de recursos econòmics i materials que s'havien manejat durant la campanya. També recordà que la formació política que representa havia optat per fer un promoció del «sí» informativa i «evitant polèmiques». A continuació comparà aquesta actitud amb la dels «populars» que, segons la seva opinió, «han defensat el «sí» d'una manera peculiar, «contraposant aquesta petició a importants i contínues crítiques al Govern de Rodríguez Zapatero».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris