algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Interior convocarà els batles per analitzar la seguretat dels edificis

S'abordarà l'adopció de mesures individualitzades de prevenció

El conseller d'Interior, José María Rodríguez, analitzarà el pròxim 2 de març la seguretat dels edificis singulars de les Balears en una reunió a la qual ha convocat batles, responsables municipals d'Urbanisme i membres dels Cossos d'emergència. L'objectiu és garantir la protecció de la gent i dels béns que acullen.

Segons informà ahir el Govern balear en un comunicat, la Conselleria d'Interior té intenció de promoure la creació d'equips per a cada una de les illes destinats a valorar l'estat actual de les edificacions que, per les seves especials característiques estructurals o d'ús, es puguin catalogar com a singulars.

Aquests grups hauran de proposar les mesures necessàries per millorar els dispositius de prevenció, com també l'aplicació adequada dels plans d'autoprotecció en situacions d'emergència.

A la trobada, que tindrà lloc a la seu de la Conselleria d'Interior, hi han estat convocats batles i responsables municipals d'Urbanisme, tècnics dels Cossos de Bombers dels tres consells insulars i de Cort; com també caps de Policia dels termes amb una població superior a 25.000 habitants.

Així mateix, Interior hi ha sol·licitat l'assistència de representants d'activitats classificades i dels col·legis professionals implicats en aquest àmbit, a més dels especialistes de la Direcció General d'Emergències i del Servei Balear de Salut (Ib-Salut). L'objectiu del departament dirigit per José María Rodríguez és evitar situacions com la que es visqué a Madrid diumenge passat amb l'incendi de l'edifici Windsor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris