algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Una freda passejada per la Serra

El president Jaume Matas i el conseller Jaume Font encapçalen una expedició d'esbarjo

Jaume Matas va demostrar estar en bona forma a l'excursió organitzada pel conseller Jaume Font des del mirador de ses Barques fins a Cala Tuent amb descens a sa Costera inclòs: Tres hores i cinquanta minuts es va torbar el president, que va arribar el primer al costat del batle de Mancor, Bernardí Coll, i la tinent de batle Marga Pocoví.

Per motius de treball o perquè el fred era molt intens, el cert és que cap altre conseller es va animar a sumar-se a aquesta caminada i l'expedició va quedar composta per la pràctica totalitat de la plana major de Medi Ambient, inclosa la directora general de Canvi Climàtic Patricia Conrado; el director general de Ports, Fernando Garrido; i els batles de Sóller, Carlos Simarro, de Fornalutx, Joan Albertí; d'Escorca, Antonio Gómez, i el de Mancor, Bernardí Coll.

Malgrat els nigulots que amenaçaven pluja els excursionistes van partir a les 9.30 del matí des del mirador de ses Barques en direcció a sa Costera, sense presses, perquè ningú competia per arribar el primer, amb temps per fer bromes i treure fotos. Una vegada a sa Costera, el capità del grup, Jaume Font, va proposar el descens, i tothom va gaudir de l'espectacular estampa que ofereix la caiguda de l'aigua de la font. Allà, a la vella fàbrica, el conseller de Medi Ambient pogué conèixer el vigilant de sa Costera, que és empleat de la Conselleria.

El camí a cala Tuent, on era previst acabar el recorregut, estava ahir especialment freqüentat. El president Matas, Bernardí Coll i Marga Pocoví van arribar els primers. Vint minuts després, al segon grup, arribà el conseller Font, i els més endarrerits, quinze minuts més tard. A tots els esperava un arròs brut.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris