nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

L'Ajuntament desmunta la parada de taxis de Cala Millor per ordre judicial

Una sentència obliga a tornar els terrenys, de 285 m2 on està ubicada, a un particular

60190

La parada de taxis que fa anys que està a primera línia es veu afectada per la sentència i serà desmuntada.

L'Ajuntament de Son Servera desmuntarà abans del dia 7 de març la parada de taxis ubicada a primera línia de Cala Millor per donar compliment a una sentència del 2002 que obliga a tornar els terrenys on està ubicada, a un particular. D'aquesta manera, la Sala perdrà uns solars de 285 m2 en forma de trapezi perquè no es compliren en el seu moment els requisits que posà com a condició el donant, Jaume Vives.

El batle, Damià Ripoll (PP), va manifestar el seu neguit davant aquesta situació alhora que expressà que «no ens quedava més remei. Hem fet el que la justícia ens ha obligat a fer. Hem intentat arribar a un acord amb els hereus de Jaume Vives però no ha estat possible».

La història es remunta a l'any 1988, quan Jaume Vives va cedir a l'Ajuntament de Son Servera uns terrenys ubicats a primera línia enfront de l'Hotel Eureka amb la condició que a la zona no es dugués a terme cap activitat lucrativa, que tampoc es realitzàs cap obra que superàs els 50 metres lineals de la voravia, i que es construís un monòlit amb una placa en què s'inscrigués l'hotel Eureka com a pioner del turisme a la zona costanera. Han passat una sèrie de consistoris i ningú va instal·lar aquest monòlit. La família a l'any 1996 interposarà una demanda als jutjats reclamant la devolució dels terrenys.

Els hereus ara exigeixen que es doni compliment a la sentència. Per la qual cosa Ripoll ha dictat un decret de batlia ordenant la brigada que desmunti la pèrgola i les lones de la parada de taxis així com els elements de jardineria de la zona. A més afecta un tram de carrer, per la qual cosa la via quedarà notablement més estreta. Desapareixen 7 places de taxis que seran reubicades algunes, de moment, en el final del carrer Joan Servera Camps. Fet que ha motivat el descontent entre el gremi. «Estam disgustats. Per deixadesa municipal perdrem una zona verda pública que passarà a mans privades», digué el batle.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris