nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Una gran brega en un partit de futbol a Alcúdia acaba als jutjats

El fiscal demana presó per a un dels aficionats i multes per sis més

La passió desbordada dels seguidors del futbol i una decisió polèmica de l'àrbitre són els ingredients d'un còctel que sovint resulta explosiu. Això és el que va passar el passat 24 de febrer de 2002 durant el partit de futbol de Regional Preferent que es disputava al camp municipal d'Alcúdia entre l'equip local i l'Algaida. En una acció del partit, un dels jugadors del Club Alcúdia va cometre una falta sobre un jugador rival que va ser assenyalada per l'àrbitre.

Pel que sembla, aquesta circumstància del joc fou el detonamt d'una enorme baralla que ha acabat en un tribunal d'allò penal de Palma i per la qual el fiscal imputa a set dels aficionats un delicte consumat de lesions i 11 faltes més de lesions.

El principal acusat pels fets és Daniel A.J., de 29 anys d'edat, per a qui el fiscal demana un any i nou mesos de presó, a més de 600 euros de multa. Entre les acusacions més greus imputades a aquest aficionat hi figura un fort cop a la galta pegat a un altre seguidor, a qui provocà una doble perforació de timpà que va requerir tractament mèdic i quirúrgic i de la qual la víctima va tardar més de dos mesos a recuperar-se.

A més d'aquesta agressió, entre els inculpats es produïren també al llarg de la baralla un llarg rosari de lesions: contusions a les costelles, rapinyades, policontusions, trencaments de llavis, laceracions a la cara i distensions de lligaments, entre altres.

D'aquesta manera, per a la resta d'acusats, el fiscal demana 300 euros de multa.
D'altra banda, al llarg de la instrucció del cas, duita a terme per un jutjat d'Inca, s'ha requerit la presència dels representants legals de la Federació Balear de Futbol i del Club Esportiu de Futbol Alcúdia per aclarir de qui era la responsabilitat de les mesures de seguretat del camp, que òbviament no funcionaren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris