algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Muñoz: «El PSM s'ha d'adaptar a les noves realitats de la societat»

Pere Muñoz es torna a presentar a la secretaria general de Palma

Pere Muñoz (Palma, 1971), portaveu del grup municipal del PSM a l'Ajuntament de Palma, es presentarà dia 12 de març a la reelecció com a secretari general de l'agrupació del PSM a Palma, en un congrés que es presenta del tot tranquil.-Quina valoració feis del vostre primer mandat al davant de la secretaria general del PSM-Palma?
-Pens que hi ha coses que podrien haver sortit millor o tal vegada pitjor, però encetàrem ja una línia d'implantació de més agrupacions per millorar l'estructura del PSM-Palma als diferents barris. Aquest fet respon a l'estructura de la ciutat i al nostre objectiu d'implantació territorial amb la col·laboració d'entitats, grups i col·lectius socials.-Davant la baixada de suport social al PSM, a què apostarà aquest nou congrés?
-És un congrés fonamental per a nosaltres. Hem de fer un PSM més gran i més fort per donar resposta als problemes dels ciutadans. Com a novetats, si la meva candidatura surt triada, crearem una àrea de feina només per atendre la nostra militància i els col·laboradors. Hem d'atendre la gent que ens dóna suport.

-I com a estratègia?
-Tenim previst posar en marxa un pla estratègic amb dues clares línies a seguir. D'una banda potenciar l'àrea d'immigració deixant clar que el PSM i Palma són espais d'acollida adreçats a tots els nouvinguts perquè trobin en un espai polític i social que els aculli. Hem d'assumir els objectius bàsics d'integració social, cultural i lingüística. Volem que s'integrin en la nostra llengua per ser ciutadans de primera i no crear enfrontaments socials. Les matèries socials i d'habitatge també són prioritàries.

-Quin ha de ser el paper actual del PSM?
-El nostre partit s'ha d'anar adaptant a les noves realitats socials. Hem d'explicar a la ciutadania quines són les nostres idees millorant la comunicació. Hem de marcar una línia crítica però hem de ser capaços de posar-nos d'acord amb allò que és bo per als ciutadans. Tenim seny per ser un equip de govern amb garantia i confiança perquè si demanam diàleg nosaltres també hi hem d'estar disposats.

-L'abstenció als pressuposts municipals de Cort, a què es va deure?
-Tanmateix no haguéssim aclarit res votant en contra, l'abstenció ens donà possibilitats perquè es compleixin els arcords pactats ja que els nostres vots no eren necessaris. No som del no pel no.-Com valorau l'estat i el govern municipal de Palma?
-Existeix un gran desgovern municipal perquè la batlessa Catalina Cirer no està assabentada del que passa a totes les àrees del seu govern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris