algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El PSOE demana en el Parlament la construcció d'un recinte firal

Recorda que l'Ajuntament va sol·licitar-ho per unanimitat al Govern

El grup parlamentari socialista, a instàncies del PSOE d'Inca, ha presentat una proposició no de llei davant la comissió d'Economia del Parlament perquè la Cambra insti el Govern balear a construir un recinte firal per a la comarca d'Inca, que s'ubicaria a la capital del Raiguer.

La diputada Patrícia Abascal i el portaveu socialista a Inca, Xavier Ramis, explicaren ahir que porten aquesta proposta al Parlament perquè existeix un acord unànime en aquest sentit de tots els grups polítics a l'Ajuntament d'Inca, arran d'una moció presentada pel mateix grup socialista.

«Aquesta vegada, el batle d'Inca, Pere Rotger, que sigui coherent i voti a favor de l'acord al qual va donar suport l'Ajuntament, ja que no fer-ho així seria anar en contra dels interessos del municipi», digueren els socialistes, que recordaren que Rotger votà en el Parlament en contra d'una esmena pressupostària presentada pels socialistes destinada a obrir una partida pel recinte firal a Inca. «Estaria bé que el PP aclarís les seves idees i no votés a favor o en contra segons el lloc on es troba», afirmà Abascal.

El portaveu socialista a Inca, Xavier Ramis, recordà que el seu grup porta temps realitzant gestions per aconseguir el recinte firal a Inca. «Seria un impuls molt important per a l'economia del municipi i la comarca», digué.

La moció aprovada el any passat a l'Ajuntament d'Inca assenyalava que el municipi reuneix les condicions òptimes per la seva situació estratègica, en el centre de l'illa, per les seves comunicacions de carreteres i ferrocarril, i per la seva llarga tradició industrial i comercial que inclou tota la comarca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris