nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

La Policia intercepta 1.100 grams de 'coca' destinats a Son Banya

Dos colombians i un equatorià foren arrestats ahir a l'aeroport

Dos ciutadans de nacionalitat colombiana i un altre de nacionalitat equatoriana foren detinguts ahir al matí a l'aeroport de Son Sant Joan per inspectors del Grup contra el Crim Organitzat, de la Brigada Provincial de Policia Judicial del Cos Nacional de Policia de Palma.

En l'operatiu, els policies intervingueren una partida amb un pes total de 1.118 grams de cocaïna. Els tres arrestats acabaven d'arribar a l'aeroport de Son Sant Joan en un vol procedent de Barcelona. S'està investigant la possibilitat que la droga hagués sortit de qualque país sud-americà, encara que aquesta és una mera hipòtesi de la qual encara no hi ha una confirmació oficial.

Les investigacions s'iniciaren fa diversos mesos i amb aquests arrests el citat grup es dóna per desmantellat, en haver-se arrestat els tres individus i, entre ells, el considerat responsable de la xarxa. Els tres homes tenen la seva residència habitual a Barcelona encara que, en especial un d'ells, feia constants viatges a Palma. De les investigacions que s'han efectuat, tot apunta que no és la primera vegada que el grup introdueix a l'Illa importants partides de cocaïna, amb l'objectiu que la droga sigui després venuda al consumidor al poblat de Son Banya.

Precisament d'algun temps ençà, en l'esmentat poblat, en el primer carrer a mà esquerra, hi ha un punt de venda de cocaïna en el qual apareix com a responsable un home de nacionalitat colombiana. Diuen els consumidors que han comprat dosis en aquest punt, que 'es tracta de cocaïna de bona qualitat, de la millor que hi ha al poblat, per la qual cosa hi ha ocasions en què, fins i tot, es fa cua per poder comprar'. Suposadament, aquest colombià feia les vendes per a algun personatge d'ètnia gitana, que són els qui en realitat controlen la venda en aquest punt.

Els tres detinguts ahir es troben als calabossos de la Direcció Superior i en les pròximes hores seran presentats davant de l'autoritat judicial, una vegada s'hagi conclòs el corresponent atestat. Amb tot això, el Grup Contra el Crim Organitzat ha donat per tancada aquesta investigació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris