algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Can Serra atia la crisi entre PSIB i Govern

Els socialistes acusen els populars «d'ingerències dins les tasques de control rutinari de l'oposició»

El diputat del PSIB-PSOE Celestí Alomar denunciarà davant el president del Parlament balear «la ingerència del Govern en les activitats parlamentàries de control que duen a terme els membres del partit socialista», ja que es va aprofitar la visita dels socialistes a dos edificis de Palma per dur a terme una roda de premsa simultània en el mateix lloc.

Alomar amb la portaveu dels socialistes en el Parlament, Francina Armengol, visitaren els edificis de can Serra i l'antic quarter d'Intendència per comprovar el seu estat actual i els problemes vingueren quan durant l'acte, la Conselleria de Turisme organitzà una entrevista amb el gerent d'Inestur allà mateix i a la mateixa hora.

El diputat socialista lamentà l'actitud del Govern «ja que havien sol·licitat permís escrit a Turisme per fer la visita amb l'objectiu d'informar els mitjans de comunicació de l'estat actual dels edificis».

Alomar recordà que tant l'edifici de can Serra con el quarter d'Intendència foren adquirits pel Pacte de Progrés, amb fons de l'ecotaxa, per 2.568.069 euros el primer i per 1.442.429, el segon. Aquests dos edificis, ubicats al barri de sa Gerreria, es varen adquirir amb fins museístics i per dotar el centre històric de Palma d'espais culturals. A més, el socialistes reclamen que es reformin amb la màxima celeritat possible donat l'estat deteriorat i que es destinin als mateixos fins per als quals es varen comprar.

Alomar reivindicà el valor històric i patrimonial dels dos edificis davant l'actitud d'alguns membres del Govern «que asseguren que compràrem dos edificis en runes», assegurant que la reforma milloraria la vida del centre històric de Palma.

Així mateix, el diputat socialista denuncià que «Cort pretén assassinar l'esperit d'aquesta cèntrica i històrica barriada, ja que té previst ampliar els seus carrers esbucant diversos edificis, per això la recuperació dels immobles és tan important».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris