muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
13°

Cort desallotja els marginats de la falca verda

PSOE i EU-EV denuncien la manca «absoluta» de sensibilitat social de l'Ajuntament de Palma

75448

Juan Carlos Navarro s'ha quedat sense barraca i sense llar.

T. AYUGA.
Efectius de la Policia Local de Palma i membres de la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament procediren ahir dematí al desallotjament de tres persones que habitaven unes barraques als terrenys del parc de la Riera, just a la vora de l'Hospital Psiquiàtric.

Es tracta de Juan Pedro Berrío, resident d'una de les dues barraques, i de la parella formada per Juan Carlos Navarro i Silvia Franco, que veieren com les excavadores procedien a la demolició dels seus actuals habitatges.

Els afectats acusaren Cort de no haver-los notificat l'ordre de desallotjament ni d'haver-los avisat amb suficient temps per poder traslladar-se a un altre indret.

A aquestes tres persones, l'Ajuntament de Palma els oferirà la possibilitat de ser reallotjats als centres de Ca l'Ardiaca o a Sa Placeta mentre Serveis Socials estudia els seus casos per donar-los una solució.

Així, amb la demolició d'aquestes dues barraques, es podrà donar continuïtat a les obres de la falca verda que es troben a la meitat de la seva totalitat com a projecte.

D'altra banda, els grups municipals del PSOE i EU-EV acusaren ahir els responsables municipals del PP d'actuar sense la més mínima sensibilitat social amb els desallotjaments efectuats a la zona de la falca verda. Aquests partits consideren que amb l'actuació realitzada s'han subordinat els interessos socials als urbanístics.

Critiquen que Cort no ha estat capaç d'abordar ni de posar tots els recursos necessaris per oferir-los una resposta i que s'ha limitat a donar una solució d'emergència i provisional, com ha estat el fet de desviar els desallotjats a albergs per poder passar-hi la nit.

PSOE i EU-EV consideren una mostra «pèssima» de tarannà la manera d'actuar de la batlessa Catalina Cirer, per no voler atendre les peticions d'aquestes formacions sobre els desallotjaments, tot traslladant la reunió prevista entre ambdues parts per al proper dilluns dia 21.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris