algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Veïns del parc de les Estacions denuncien la tala d'un gran om

L'arbre fou tomat a causa d'una malaltia deguda al pas dels anys

Veïns del parc de les Estacions denunciaren la tala d'un gran om situat al bell mig de l'espai verd, que es troba en obres pel soterrament de les vies del tren.

L'acció fou executada per operaris de la Conselleria d'Obres Públiques, que és qui té les competències de les actuacions que es desenvolupen al parc.

Fonts del mateix departament manifestaren ahir que l'arbre en qüestió era un gran om ja malalt.

Els tècnics consideraren que tallar-lo seria la millor sortida per a un exemplar que amb tota probabilitat no hauria resistit el trasplantament, després del trasllat corresponent a les instal·lacions de Son Reus.

Convé recordar que la majoria d'arbres llevats amb motiu del soterrament de les vies es transporta al viver municipal. Quant a la resta, s'ha previst replantar-los a l'àrea de Son Reus, de titularitat municipal.

Aquest és, doncs, el desig de l'Ajuntament de Palma per donar una sortida als arbres que no poden estar a la zona de les estacions.

Tanmateix, des del Consistori encara no tenen previst quin serà el seu destí final. Per una banda, es considera la possibilitat de dur-los de bell nou al parc una vegada acabades les obres i, per l'altra, la de deixar-los plantats al viver municipal o a Son Reus amb motiu de la seva utilitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris