algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Nadal: «Jo també dic que he estat víctima de mobbing a l'Hospital»

L'oposició admet que «sortí decebuda» del Ple sobre el geriàtric

El Ple sobre el geriàtric municipal d'ahir migdia, convocat a petició de l'oposició i en el qual l'equip de Govern havia de presentar la documentació sobre els diferents temes demanats per PSM, EU-Verds i PSOE, derivà en un discurs de justificació del regidor de Serveis Socials, Miquel Nadal, i no aportà cap nova dada sobre la polèmica. Durant el Ple, al qual hi assistirien una trentena de persones, la majoria treballadors del centre, Miquel Nadal, arribà a dir, visiblement alterat, que determinat personal de l'Hospital, «ha fet córrer comentaris sobre la meva vida privada i familiar i sobre la meva vida sexual, i això també em fa víctima de mobbing».

Abans, l'oposició ja havia vist com l'equip de Govern s'escudava en un informe jurídic encarregat als assessors segons el qual la majoria de la informació requerida o no es podia lliurar al Ple per ser confidencial o bé ja figurava, en cada cas, als corresponents expedients.

Durant les intervencions de l'oposició, el PSOE reiterà que no eren allà «per anar contra el regidor de Serveis Socials sinó per demanar responsabilitats al batle o a l'equip de Govern». També dubtaren de la legalitat de l'informe jurídic presentat pel PP. El PSM, en canvi, acusà el batle d'haver deixat que el tema arribàs a aquest punt per la manca de diàleg i de «no tenir paraula» per incomplir, entre d'altres, l'acord firmat amb els sindicats».

Finalment, EU-Els Verda féu un dur discurs en què recordà al batle que «coneixia per escrit diverses situacions de maltractament a personal i suposadament a residents i que no havia fet res per evitar-ho». El portaveu, Onofre Bisbal, digué: «a l'Hospital hi ha hagut mobbing i els que el practiquen són psicòpates. Abans de tancar el Ple, el batle reiterà únicament que tota la problemàtica «és per motivacions polítiques i els grans perjudicats han estat els residents».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris