muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

La reparació de les destrosses al «Grand Voyager» durarà dos mesos

Iberojet nega pressions al capità per salpar del port de Tunis

J.L.R.C.Palma.
La reparació de les destrosses al vaixelGrand Voyager durarà més d'un mes, però Iberojet no el comercialitzarà de nou fins abril, com ja ha comunicat a totes les agències de viatges de l'Estat.

La xifra de passatgers que tenien reservada plaça en aquest creuer en les pròximes cinc setmanes, al voltant de 2.800 persones, estan tenint l'opció per part d'Iberojet de recuperar íntegrament els diners o de ser recol·locats en altres creuers de la Mediterrània.

El director comercial d'Iberojet, Ricardo Fernández, afegí ahir que «en aquests moments no s'ha produït cap cancel·lació en la nostra programació de creuers, però entenem que pugui haver-hi certa prevenció per tot el succeït».

Des de la patronal de les agències de viatges de Balears, Aviba, puntualitzaren que «en l'actualitat estan paralitzades les vendes a la majoria de les agències de viatges de les Illes, però aquesta situació conjuntural canviarà amb el pas del temps».

Fernández, per la seva part, negà ahir de manera categòrica que Iberojet pressionàs el capità deGrand Voyager perquè sortís de Tunis cap a Barcelona diumenge a la nit perquè l'endemà estava previst que sortís un nou viatge organitzat.

Fernández indicà que aquestes acusacions, realitzades per alguns passatgers, són «absolutament falses» i advertí que la companyia «no té intenció de permetre» més «mentides sobre això, per la qual cosa si es repeteixen posarem el tema en mans dels advocats».

Sobre la possibilitat que hi hagués imprudència del capità en salpar de Tunis, Fernández assenyalà que la companyia serà «cauta» i esperarà a conèixer totes les conclusions dels informes que s'estan realitzant. «Qualsevol opinió en aquests moments és aventurada», subratllà.

Per la seva banda, les patronals estatals dels touroperadors i agències de viatges Amave i FEAAVV coincidiren ahir a manifestar i a destacar el seu suport a la professionalitat i diligència amb què Iberojet ha tractat aquesta qüestió.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris