nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
14°

Fageda, «content» amb la petició d'arxiu del cas de les hores extra

L'exbatle assegura que «queda clar que no hi hagué cap abús»

L'exbatle de Palma, Joan Fageda, es va mostrar ahir «content» amb la petició d'arxivament del cas de les hores extres que es troba als jutjats de Palma.

EL fiscal del jutjat d'instrucció número 7 de Palma ha sol·licitat que es decreti l'arxivament de les diligències obertes sobre el cas, després d'una denúncia de Comissions Obreres (CCOO) per suposats pagaments d'hores extres a funcionaris de l'Ajuntament entre els anys 2002 i 2003.

Així, es demana l'exculpació de l'exbatle Joan Fageda, de la tinent de batle de Seguretat Ciutadana, Maite Jiménez, del tinent de batle d'Hisenda, Pedro Àlvarez, del secretari municipal, Agustí Estela, el tresorer Jaume Mulet i de l'interventor Josep Manila.

Cal recordar que arran de les informacions aparegudes a la premsa, de les crítiques realitzades per l'oposició i de la denúncia de CCOO, el Servei de Recursos Humans de l'Ajuntament de Palma realitzà un informe sobre la «situació dels serveis extraordinaris». L'informe conclòs amb què s'havia actuat de forma correcta i assenyalà que en l'Administració pública no existeix el concepte retributiu «hores extraordinàries».

El document afegia que es tractava de conceptes diferents «regulats per marcs jurídics també diferents».

Joan Fageda ha reiterat en més de dues ocasions que ell no abonà «gratificacions extraordinàries» per serveis que no es realitzaren. Sempre s'ha mostrat convençut que no s'havia produït cap irregularitat en aquest cas.

El passat 11 de desembre de 2004, l'advocat de Joan Fageda, Rafel Parera, anuncià que es presentaria un escrit al jutge del jutjat d'instrucció número 7 de Palma sol·licitant que s'arxivés la querella presentada per Comissions Obreres.

En opinió de Parera no s'ha provat la comissió de cap delicte en aquest cas.

D'aquesta manera, el fiscal encarregat de l'afer ha sol·licitat que s'arxivi un cas que s'admeté a tràmit el 19 d'abril de l'any 2004 a conseqüència d'una querella presentada per CCOO contra l'exbatle Joan Fageda, i els actuals regidors de l'equip de govern de Cort Maite Jiménez, Pedro Àlvarez i el secretari municipal Agustí Estela, el tresorer municipal Jaume Mulet i l'interventor municipal Josep Manila.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris