algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Colònia estrena independència en un multitudinari i històric ple

La Junta de districte fou constituïda formalment presidida per SU

A.B./J.M.S.Ses Salines.
Un dia històric. «El dia 16 de febrer de 2005 quedarà gravat en lletres d'or a la Colònia de Sant Jordi. Avui iniciam una nova etapa per tots aquells que ens sentim coloniers de veritat». Eren les primeres paraules de Joan Bauçà (SU) com a president de la nova Junta de districte de la Colònia de Sant Jordi, que ahir quedà constituïda oficialment amb la realització del primer ple. Aquesta figura atorga major independència administrativa a la zona costanera.

En la seva intervenció Bauçà al·ludí a l'eterna rivalitat existent entre coloniers i saliners. «Fins ara hem treballat per arribar a aquest moment. Ja tenim la Junta de districte. Ara hem de treballar per demostrar a tothom que no pretenem dividir sinó sumar idees i propostes. Demano als membres de la Junta que treballin amb interès per aconseguir el millor per a la Colònia».

Minuts abans, el secretari municipal, Joan Burguera, havia llegit l'acte de constitució de la Junta i també nomenà en veu alta cada un dels membres, en total nou persones, que prometeren el seu càrrec.

Al voltant de 200 persones acudiren ahir a l'acte de constitució de la junta per ser testimoni d'aquest fet històric per a la Colònia de Sant Jordi. Així mateix es compta amb el secretari general del PP, Jose María Rodríguez i el secretari general d'UM, Damià Nicolau.

El batle de Ses Salines, Sebastià Vidal (PP) comentà que «la constitució d'aquesta junta té un caràcter obert, pretén donar major participació als ciutadans que assumiran funcions encaminades a dirigir competències municipals. Aquesta constitució ha estat possible gràcies al consens de tots els grups municipals».

Vidal afegí que «també suposa una descentralització i un acostament de l'administració als veïns de la Colònia que podran dur a terme activitats administratives que abans es feien a l'Ajuntament de ses Salines».

També volgué deixar molt clar que «això no és una divisió del terme municipal sinó un reforç de la Colònia que es el motor de l'economia. És un dia històric».

Tot seguit, el primer ple va acordar que es ferien sessions plenàries el segon dimecres dels mesos parells.

Bauçà féu una crida a totes les associacions i als veïns del nucli perquè «ens facin arribar iniciatives i també crítiques per aconseguir entre tots el nostre objectiu».

Finalment, el president de Sud Unificat féu entrega a Bauçà d'un obsequi en agraïment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris