muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

El PSM reclama la millora de la carretera entre Sant Joan i Sineu, ajornada pel Consell

El PSM reclama al Consell de Mallorca que porti a terme el projecte de reforma de la carretera PM-323, entre Sant Joan i Sineu, consistent principalment en l'ampliació de la calçada i la millora del traçat en algunes voltes.

Aquest projecte és molt esperat especialment a Sant Joan, perquè es tracta d'una de les principals «sortides» del poble cap a carreteres principals.

Segons explicà ahir en roda de premsa la regidora del PSM a l'Ajuntament santjoaner, Catalina Gayà, «la carretera en alguns punts és tan estreta que pràcticament no passen dos cotxes alhora, i no parlem dels camions de gran tonatge, que passen amb evidents problemes de seguretat».

La representant de Sant Joan posà una atenció especial a assenyalar el perill «per al transport escolar, ja que els infants del poble passen cada dia per aquí per anar i venir de l'institut de Sineu».

Gayà recordà que a principis de legislatura l'Ajuntament aprovà per unanimitat instar el Consell que reformàs la carretera. «Ens sentim abandonats per l'Administració», digué.

El secretari general del PSM, Biel Vicens, i el portaveu en el Consell, Antoni Alorda, foren també presents a la conferència de premsa. Alorda apuntà que després de presentar el Consell un projecte que va ser rebutjat a causa del seu fort impacte ambiental, «van assegurar que el modificarien, però el mateix conseller Antoni Pascual ha reconegut que no està previst dur-lo a terme».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris