muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
13°

El col·legi públic Miquel Porcel de Son Cladera pateix constants actes vandàlics

Els desperfectes són provocats durant els horabaixes o els caps de setmana

P.M./G.P. Palma.
En les darreres setmanes s'han produït nombrosos actes vandàlics al col·legi públic Miquel Porcel de Son Cladera. Els desperfectes són provocats els horabaixes o durant els caps de setmana, quan no hi ha classe. Els responsables del centre han informat dels danys la Conselleria d'Educació i han realitzat les pertinents denúncies davant de la Policia, però els actes vandàlics se succeeixen contínuament.

Fins ara, els desperfectes han estat provocats fora de l'edifici i al pati. Així, els autors romperen un reixat, han cremat diverses papereres, han rebentat dues vegades la porta de l'habitació de les calderes i l'han omplida d'objectes, entre altres.

La directora del centre explica: «Ja no sabem què ens trobarem cada dilluns quan tornam a classe, perquè han fet de tot». Fa 15 dies incendiaren un cotxe que estava aparcat davant l'escola. «És un descapotable de la mare d'una alumna i sembla que van agafar diaris, els posaren a damunt i hi calaren foc», apuntà la directora. El cotxe quedà completament destrossat.

La situació és «molt preocupant» perquè aquesta setmana ja han entrat dins l'immoble. Damunt una de les taules de l'entrada hi havia una senyera, a la qual pegaren foc. «No sabem si és per la bandera o no, però entraren dins l'edifici i es veu que es van espantar quan va prendre tot perquè apagaren el foc amb aigua», digué, «les portes estan ben tancades i no sabem per on han entrat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris