algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Més de mil escolars aprenen els beneficis d'una alimentació sana

La Sala ha posat en marxa una campanya per sensibilitzar els joves

Un total de 1.134 alumnes de Son Servera d'edats compreses entre els 3 i 12 anys aprenen aquests dies els beneficis de tenir una alimentació sana i equilibrada. Aquest és l'objectiu de la campanya posada en marxa per l'Ajuntament de Son Servera i Puleva. Sota el lema «Berenars saludables», aquesta original campanya pretén sensibilitzar els joves sobre la relació existent entre el consum d'aliments i la salut.

La campanya començà ahir en el col·legi Jaume Fornaris i compta amb la col·laboració d'altres empreses del sector de l'alimentació. Posteriorment aquest pla es durà a terme també als col·legis de Ca ses Monges i Na Penyal de Cala Millor i se perllongarà fins a finals del proper mes de març. Diferents experts dietistes i nutricionistes treballen amb els nins els conceptes de dieta equilibrada explicant la repercussió que aquesta pot tenir en el seu rendiment físic i intel·lectual.

Aquest projecte formatiu està constituït per dues activitats distintes però alhora complementàries. Així es fa una sessió teòrica seguida d'una de pràctica. Així ahir matí, la tècnica en salut Mònica Herreros fou l'encarregada d'explicar als alumnes del col·legi Jaume Fornaris quins són els aliments que ha d'incloure un menú diari. Els nins varen aprendre que sobretot cal introduir fruita, llet, cereals fins a aconseguir una dieta diversa i equilibrada. Herreros els va explicar la importància que té el berenar atès que és la primera ingesta del dia i que ha de ser adient en quantitat, qualitat a més d'aportar l'energia necessària.

D'altra banda, els alumnes varen poder degustar un saludable berenar compost per productes lactis i fruita. Els nins s'ho passaren d'allò més bé i escoltaren amb atenció tot allò que té a veure amb alimentació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris