muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

Els regidors de Joventut de les Illes comparteixen experiències

Un centenar d'edils es trobaren ahir al Molí d'en Polit de Manacor


Compartir projectes, intercanviar inquietuds, fer front a les problemàtiques que es deriven dels col·lectius dels joves. Aquests són, entre d'altres, els principals objectius d'una trobada de regidors i representants municipals de l'àrea de joventut d'arreu de les Balears que es dugué a terme ahir en el Molí d'en Polit de Manacor. La Direcció General de Joventut ha estat l'entitat organitzadora d'aquest encontre que ha servit per apropar les diferentes realitats socioculturals dels joves de Mallorca, Menorca i les Pitiüses.

El director general de Joventut del Govern de les Illes, Juanma Gómez, va donar a conèixer a gairebé un centenar de regidors les línies d'actuació previstes per a l'any 2005, des de l'àrea de Joventut que està impulsant el Govern. Les accions i programes que vol engegar aquesta direcció són el programa cultural itinerant Art Jove 2005, la campanya d'estiu i camps de treball, com també l'Oficina de Suport a l'Associacionisme, el Fòrum web o el Correu web,entre d'altres.

Aquesta és la segona trobada que organitza el Govern des dels inicis d'aquesta legislatura i va comptar també amb la participació de la nova directora insular del Consell de Mallorca, Malena Estrany. La delegada de Cultura i Joventut a l'Ajuntament de Manacor, Maria Antònia Mercant s'encarregà de fer la presentació. Mercant, des de l'àrea que gestiona, recomegué que «la nostra delegació sovint no és tractada així com cal».

En efecte, tots coincidiren a dir que el Departament de Joventit és un dels grans oblidats dins la gestió dels ajuntaments. El director general explicà als responsables de polítques de Joventut que el Govern elaborarà un pla estratègic de Joventut del 2005 fins el 2008. Gómez també donà a conèixer les línies de suport en matèria de subvencions que es convoquen cap a les entitats locals. El treball en grup fou una de les idees que intentà donar divulgar el director general.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris