nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

La neu, que va aparèixer ahir a la nit a Felanitx, baixa la seva cota

Ahir a la nit, la comarca de Felanitx va registrar una precipitació en forma de neu que, si més no, va sorprendre els habitants de Felanitx, s'Horta i es Carritxó, entre d'altres. A l'aparició esporàdica de neu que hi va haver a la zona de Son Servera s'hi va afegir, així, la de la zona del migjorn mallorquí.

Ahir mateix, abans de produir-se aquestes precipitacions del migjorn, el Centre Territorial de l'Institut estatal de Meteorologia (INM) havia previst que avui davallaria la cota de neu a les Balears fins als 200 metres d'alçada. Així i tot, el director de l'organisme a les Balears, Agustí Jansà, apuntà que les precipitacions, en principi, seran «esporàdiques» i «disperses».

De fet, aquesta situació impedirà que es repeteixin les nevades històriques que varen viure les Balears a finals del gener. La predicció per demà s'afegeix al temporal que ja registren les Illes d'ençà de diumenge vespre, quan un front fred originà vents de fins a 135 quilòmetres per hora i provocà que la cota de neu descendís en un primer moment fins als 500 metres. Quant al vent, ahir continuà creant problemes. El vaixell ràpid de Balearia Nixe no pogué operar ahir entre les Pitiüses a causa de l'onatge a la zona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris