algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

'Em recordà la tragèdia del Titanic'


Els mallorquins que estaven de creuer aGrand Voyager arribaren a Barcelona l'horabaixa d'ahir i foren recol·locats en vols cap a Palma. A l'aeroport barceloní ja es van viure escenes de tot tipus i els passatgers contaren l'odisea per la qual han passat. El mallorquí Àngel Priego, que estava de vacances amb la seva dona, ha realitzat diversos creuers, però mai no havia tingut cap experiència similar. «Hem passat molta angoixa, em va recordar la tragèdia del Titanic, sobretot durant mig minut, quan el vaixell estigué totalment escorat». Àngel s'ha trencat dos dits d'una mà però, en certa manera, li resta importància «perquè som vius». María Luz Miguel Montero i Federico Giacone resideixen a Palma i en desembarcar a Barcelona es mostraren molt molests «amb la tripulació d'alt rang».

«Els cambrers, cuiners i la resta de treballadors ens han atès molt bé, però la tripulació d'alt rang ens amagà informació, no ens explicaren amb claredat el que passava, s'han portat molt malament». «Una turista s'assabentà que hi havia temporal i telefonà al capità i aquest li penjà», asseguren. María Luz i Federico encara tenien gravada en la ment la imatge de «les cadires i les taules volant i tot pels aires».

Javier Fernández de Lozar viatjava al vaixell amb la seva dona i filla. «Tenc gravat com un piano cau de la sisena planta a la cinquena, és increïble, també una dona amb un bebè de dos mesos resant, es visqueren moments de molta por», recorda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris