muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
12°

Cort presenta la primera oficina de districte ubicada a Son Ferriol

El nou centre es posarà en funcionament el proper mes de març

La primera oficina de districte de l'Ajuntament de Palma, ubicada a Son Ferriol, es posarà en funcionament a principis del proper mes de març. Aquest centre forma part de la nova Llei de Modernització de les Administracions Locals que promou la divisió administrativa de la ciutat en districtes. Aquests són coordinats per un president-regidor que a la vegada és membre de l'equip de govern.

Així, la divisió de Palma ha suposat la creació de cinc districtes: Ponent, Nord, Llevant, Platja de Palma i Centre. Primer es posarà en funcionament la de Son Ferriol i de manera correlativa tota la resta, essent la de Ponent la darrera a estar al servei del públic. A aquestes oficines els ciutadans podran gestionar i resoldre molts de problemes relacionats amb els serveis socials, seguretat ciutadana, urbanisme i llicències o permisos d'obra, educació o sanitat, i fins i tot la petició d'una beca o de subvencions.

El local de Son Ferriol compta amb 318 metres quadrats i està ubicat al carrer de Cabot. També s'ha creat, doncs, el Consell de Districte que serà l'òrgan de participació ciutadana per a conflictes i problemes relacionats amb la gestió. Aquest organisme està englobat dins el Consell Social que és l'òrgan consultiu superior d'intermediació on estan representats cada un dels districtes.

Les seus de cada un dels districtes són les següents: a la Platja de Palma al carrer Diego Fortesa de l'Arenal, al Llevant al carrer Cabot de Son Ferriol, al Nord al centre de Son Pacs, al Ponent al carrer Joan Miró i al Centre l'edifici d'Avingudes. El portaveu del grup municipal del PSOE, Antoni Roig, qualificà de «bunyol» la divisió en districtes de Palma adoptada per l'equip de govern del PP «perquè no tenen competències».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris