algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

L'Ajuntament informarà els ciutadans a través del mòbil

Instal·laran pantalles informatives virtuals a punts neuràlgics

Tota la informació sobre la ciutat d'Inca podrà arribar a partir del proper mes d'abril directament al seu telèfon mòbil a través d'un missatge sms. «La idea és que ningú pot posar l'excusa de no acudir a un acte que es faci a Inca per no haver-se'n assabentat», explicà ahir el batle de l'Ajuntament d'Inca, Pere Rotger (PP).

L'Ajuntament d'Inca es converteix així en el primer Ajuntament de Mallorca a oferir als seus veïns un servei gratuït d'informació sms, que informarà puntualment sobre els actes culturals, festes, cursos i activitats esportives i donarà a més informació administrativa d'interès per al ciutadà tal com els períodes voluntaris de pagaments d'imposts.

El servei, que és totalment gratuït per als veïns, es pot sol·licitar a través de la pàgina web de l'Ajuntament o bé emplenant uns fulletons informatius que es repartiran casa per casa i en els principals comerços de la ciutat. «De moment, hem editat 100.000 exemplars», informà el regidor de Promoció i Serveis, Joan Rubert (PP). Les sol·licituds hauran de lliurar-se en mà a la segona planta de l'edifici consistorial.

L'aposta de l'Ajuntament d'Inca per a les noves tecnologies de la informació anirà més enllà amb la instal·lació d'un total de vuit pantalles informatives virtuals que se situaran a diferents punts neuràlgics de la ciutat, en les quals s'informarà també puntualment sobre els diferents esdeveniments o eventualitats que afectin la ciutat, «des de la convocatòria d'un concurs fins a un tall temporal d'un carrer», informà el batle Pere Rotger.

Així, l'Ajuntament d'Inca invertirà en aquest pannells informatius un total de 48 mil euros (8 milions de les antigues pessetes), mentre que encara no s'ha valorat quin serà el cost del sistema de missatges de telefonia per a les arques municipals. «Dependrà del nombre de ciutadans que s'hi apuntin, però calculam que en dos mesos podríem tenir uns mil usuaris i això costaria a l'Ajuntament unes 300 mil pessetes anuals», digué el regidor Joan Rubert.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris