algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

El PP aprova les factures sota l'amenaça d'acabar als tribunals

L'oposició demanà en el ple la dimissió del regidor d'Hisenda

Ho havia anunciat i ahir ho va fer efectiu. L'oposició de Son Servera (PSOE-PSM) va demanar públicament la dimissió del regidor d'hisenda, Jaume Servera (PP). Fou en el transcurs del ple celebrat ahir quan l'equip de govern (PP-UM) aprovà el pagament d'unes factures del 2004 sota l'amenaça de l'oposició de sol·licitar la intervenció del Tribunal de Comptes.

Les factures pugen a 1.937.000 euros. D'aquestes, una quarantena, per valor de 650.000 euros compten amb una informe en contra de l'interventor. Aquest fet ha provocat la indignació dels membres de l'oposició.

El portaveu del PSM, Antoni Oliver, va comentar que «existeix un gran descontrol per part de l'edil d'Hisenda. No estam en contra que es paguin les factures que es deuen però no es tenen en compta els informes de l'interventor. Se comanen feines a dit i la majoria de treballs que fan les empreses externes són per amiguisme. Haureu d'anar alerta que des dels tribunals vos podrien demanar comptes».

El PSOE es va manifestar en la mateixa línia que els nacionalistes. Gerardo Ruiz comentà que «hi ha factures per valor de 650.000 euros que tenen nota de repar de l'interventor. Aquest diu que no es pot fer i el batle aixeca el repar. Per molta majoria que tingui l'equip de govern els resultats les veurem en el tribunal de Comptes. Les coses no s'han fet bé». Per aquests motius ambdós grups demanaren la dimissió.

Per la seva banda, Servera digué «no és cert que hi hagi descontrol. S'han hagut de fer coses que no estaven fetes i ara s'han de pagar. Les factures que hi ha són per feines que s'han encarregat i sempre en benefici de Son Servera».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris