algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El vent arriba als 135 quilòmetres i causa ones de fins a sis metres

La temperatura davalla 6 graus i torna la neu a partir dels 500 metres

Els forts vents que es varen registrar diumenge i ahir varen arribar als 135 quilòmetres a la serra d'Alfàbia i al far de Capdepera. Fins i tot, a algunes zones de les Balears on no se solen superar els 80 quilòmetres per hora, les ratxes de vent varen superar els 100 quilòmetres per hora. Va ser el cas del Port de Pollença, on la velocitat del vent va arribar als 111 quilòmetres per hora; a Valldemossa, on va arribar a 106 quilòmetres i a Maó, on va arribar a 105 quilòmetres. En altres zones de les Balears també es varen registrar valors superiors als normals i poc normals, com a Palma, amb vents de fins a 98 quilòmetres per hora. La força dels vents ha causat ones de cinc metres i, puntualment, a Menorca, de sis metres.

Aquest temporal de vent, que bufa de mestral i tramuntana, ha vengut acompanyat d'un front fred que va arribar diumenge vespre a les Balears. De fet, entre diumenge i ahir es va registrar una baixada forta de temperatures. Precisament, a Palma, la temperatura màxima diumenge va ser de 18'5 graus i avui no superava els 14; a Porreres diumenge es va arribar a 18 graus, i ahir a 12, i a la serra de Tramuntana, diumenge la temperatura màxima va ser de 8 graus i ahir no va superar els 3.

Segons el Centre Territorial de l'Institut estatal de Meteorologia, durant els pròxims dies, fins dijous, els vents continuaran bufant fort al nord de Mallorca i a Menorca, tot i que el temporal remetrà al sud de Mallorca i a Eivissa. Igualment, les temperatures continuaran davallant un poc i hi haurà precipitacions en forma de neu a partir dels 500 metres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris