algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

El dinar de matances del PP reuneix més d'un centenar de persones

M.P/C.V.Manacor
En un ambient del tot distès se celebrà, com ja és tradició en aquestes dates, el dinar de matances d'amics i afiliats al Partit Popular de Manacor. D'ençà de fa ja prop de vint anys, la família Muntaner organitza un dinar multitudinari on hi acudeixen més de cent convidats. En aquesta ocasió, les autoritats de Manacor no van faltar a l'encontre i gran part dels membres populars del Consistori es donaren cita a les cases de colònies de sa Colònia de Sant Pere, on cada any s'hi celebra l'esdeveniment.

Enguany també, el director general de Planificació i Centres, Rafel Bosch, acompanyà Rafel Muntaner i el batle Pastor en tan singular acte.

Abans d'ahir se celebraren les matances que serviren després per preparar el dinar dels assistents. En aquesta ocasió fou arròs i aguiat de matances.

A més, també es preparen petites bosses amb una llonganissa i botifarrons que després es reparteixen entre tots els convidats, la majoria simpatitzants del PP manacorí.

Els regidors de la Sala, Maria Antònia Mercant, Bel Febrer, Antoni Sureda, Rafel Nicolau i Jaume Darder no van faltar al dinar de matances.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris