muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Aprovada ja la urgent ocupació per a les obres del camí de sa Síquia


A proposta de la Conselleria d'Interior del Govern de les Illes, el Consell de Govern aprovà la passada setmana l'expedient pel qual es declara la urgent ocupació dels terrenys afectats per l'expropiació forçosa per a la realització de les obres de conversió de la carretera que uneix Palma i Manacor, la C-715, en via de doble calçada.

La urgència d'aquesta tramitació es fonamenta en la documentació presentada pel Consell de Mallorca, en la qual es demostra la necessitat de conducta a la urgent ocupació dels terrenys amb l'objecte de realitzar l'obra assenyalada i per tant, garantir la seguretat del trànsit que registra.

El tram que serà reconvertit en carretera de doble calçada va des del camí de sa Síquia, en el terme municipal de Montuïri, i afecta també els de Petra, Sant Joan, Vilafranca de Bonany i Manacor.

D'aquesta forma, es preveu que ja de manera imminent es comencin a realitzar les obres necessàries per a l'execució d'aquesta doble calçada, després que el Govern n'aprovés la urgent ocupació dels terrenys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris