lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Els immigrants expressaran la seva opinió amb el nou Consell Consultiu

L'oposició critica que aquest òrgan només assessora el batle de moment

El batle de sa Pobla, Antoni Serra (PP), es reuní per primera vegada dissabte horabaixa amb una quinzena d'immigrants que són membres del nou Consell Consultiu. Per ara, aquest òrgan assessorarà només el batle en tots aquells temes que puguin incidir en la bona integració dels diferents col·lectius de nouvinguts que viuen al municipi de sa Pobla. El fet que, de moment, aquest consell només s'entrevisti amb el primer edil no agrada a la majoria dels partits de l'oposició -Independents, PSOE i PSM-, que no acudiren al convit per a la presentació que els envià el batle. En aquest sentit, l'edil Lluís Socias -PSOE- explicà que «l'equip de govern em digué que nosaltres hi podríem participar, però resultà que el batle ja havia fet una reunió amb els immigrants sense comptar amb nosaltres». «Crec que un tema tan cabdal com aquest ha de tenir la participació de tots», afegí.

A pesar de les crítiques, Antoni Serra assegurà que quan aquest nou òrgan s'hagi consolidat hi podran ser presents els diferents grups que integren el Consistori.

La trobada de dissabte fou una primera presa de contacte amb un conjunt de persones que representen gent procedent de Bulgària, el Marroc, l'Argentina, Xile i l'Equador; a més de portaveus de les associacions Mohamed V i membres de la mesquita.

En la pròxima reunió, els diferents portaveus dels col·lectius d'immigrants presentaran al batle un seguit de propostes i millores.

El primer edil es mostrà il·lusionat amb aquest nou Consell Consultiu: «Volem que aquesta gent que no pot votar pugui expressar la seva opinió».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris