nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Els criadors clausuren molt satisfets el IV Campionat d'Aviram

LL.P.Consell.
El IV Campionat d'Aviram de Races Autòctones es clausurà ahir amb molta satisfacció entre els criadors i els organitzadors, tant per la qualitat de les aus presentades al certamen com per l'assistència de públic. També s'alegraren pel volum de vendes i per l'intercanvi d'exemplars.

Hores abans de la cloenda, el president de l'Associació d'Aviram de les Illes Balears, Martí Ferrer, explicà que «enguany s'ha comprovat que els criadors estan fent una feina excel·lent, perquè les característiques de les espècies autòctones han millorat molt i cada any es presenten més exemplars de cada raça».

Remarcà que «els criadors hem intercanviat experiències, sobretot avui -ahir- ha vingut molta gent i el volum de vendes ha estat semblant al de l'any passat».

En l'exposició, que ha estat oberta des de dijous al polígon industrial de Consell, s'hi han pogut contemplar més de mil aus de diferents races autòctones de les Illes, i també d'estrangeres.

Alguns dels exemplars més destacables corresponien a espècies autòctones de coloms, galls i gallines, com també d'indiots i d'ànneres. Els propietaris premiats en les diferents categories aparegueren en aquest diari dissabte.

Fou aquell mateix dia que la consellera d'Agricultura del Govern, Margalida Moner, i el director general d'Agricultura, Gaspar Oliver, visitaren l'exposició per lliurar-ne els diferents premis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris