nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Narbona advoca per la delimitació de costes per evitar la privatització

La ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, manifestà ahir a Menorca que «la prioritat de la Direcció General de Costes és la delimitació del litoral per evitar qualsevol forma de privatització». En concret al·ludí al cas de Balears, «que només té delimitacions al trenta per cent de la zona costanera, amb Menorca que es troba molt endarrerida en aquest aspecte».

Narbona, que firmà un acord amb el Consell de Menorca sobre gestió del litoral, digué també que espera evitar el pagament de les sancions contra Espanya que estudia la Comissió Europea per la regeneració de platges que portà l'anterior Govern gràcies als «nous criteris i actuacions» del seu departament en aquesta matèria.

Narbona explicà que «aquest Govern ha apostat per menys ciment i més recuperació de dunes i zones humides; menys regeneracions amb arenes procedents de fons marins que danyaven els ecosistemes, per, en definitiva, recuperar el temps perdut».

La titular del Ministeri de Medi Ambient féu aquestes declaracions després de la firma d'un protocol amb la presidenta del Consell de Menorca, Joana Barceló, per dur a terme actuacions de desenvolupament sostenible en la gestió integral del litoral de l'illa.

Per a Narbona, «és fonamental garantir el lliure accés a tot el domini públic del litoral espanyol».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris