algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Allau de vendes d'hotels a Mallorca l'últim mes per 50 milions d'euros

A l'últim mes i mig s'han formalitzat operacions de compravenda d'hotels a Mallorca per valor de més de 50 milions d'euros, i es concentren la major part d'elles a la Platja de Palma i a Calvià.

La cadena hotelera andalusa Summa Hoteles, presidida per Francisco Cuns, ha adquirit els hotels México (Platja de Palma) i Eucaliptus (Peguera). Així mateix, la cadena MLL Bay Hoteles, presidida per Miquel Llompart, ha comprat l'aparthotel Biarritz (Platja de Palma) i adquirit en règim de lloguer l'hotel Gran Mallorca i Olimpo.

El grup Piñero ha venut el Badia Park, operació aquesta que es produí el novembre passat i va ser formalitzada per la cadena hotelera de Llompart.

A aquestes operacions s'ha de sumar la venda de l'hotel L'Hermitage d'Orient a un grup d'inversors mallorquins, entre els qui es troben alguns socis propietaris de l'hotel Es Convent de Palma.

L'hotel Gran Fiesta (Platja de Palma), gestionat fins a la data per la família Isern, ha passat a les mans de HM Hoteles. I en aquesta mateixa zona, Riu Hoteles i la cadena hotelera Saint Michel tenen sobre la taula opcions de compravenda d'alguns dels seus establiments a l'espera d'una oferta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris