algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

El PSM es reorganitza i es reforça com a partit de caire municipalista

Ahir es realitzà a Vilafranca el primer Consell de Política Municipal

El PSM dugué a terme ahir a Vilafranca el seu primer Consell de Política Municipalista amb l'objectiu de reorganitzar-se i reforçar-se a la part forana. Així, es coordinaren les actuacions dels diferents grups municipals per estalviar i agilitar esforços. A la reunió es triaren dos representats dels pobles a la comissió executiva del partit nacionalista. Foren elegits Francesc Morell, com a representant de l'equip de govern de Campanet, i de Miquel Gual, com a membre d'un grup a l'oposició com Sóller. El PSM compta en l'actualitat amb més de cent regidors arreu dels municipis de la part forana.

Es creà també un grup de treball en aquest sentit que serà format per Mateu Ginard, secretari de Política Municipal, Xavier Bacigalupe, Francesc Morell i Miquel Gual. Aquests coordinaran la tasca dels regidors nacionalistes i tindrà la funció d'elaborar mocions i gestionar temes formatius. D'aquesta manera s'aposta clarament per dinamitzar la formació per així reforçar el caire municipalista del PSM. A l'acte es tractà la Llei de Coordinació de Policies Locals que es durà a debat ben aviat al Parlament de les Illes Balears. També es decidí proposar la unitat de la Felib (Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears) i l'Amib (Assemblea de Municipis de les Illes Balears) per intentar ajuntar esforços comuns.

Així mateix s'acordà formar un grup d'assessorament tècnic i juridicoadministratiu que estarà a disposició de tots els grups municipals. Per unanimitat s'aprovà que tots els pobles de la carretera Palma-Manacor presentin mocions conjuntes per demanar que en les obres de desdoblament de la C-715 es prevegi la instal·lació del gasoducte en el corredor d'infraestructures. De moment, l'Ajuntament de Vilafranca ha estat el primer consistori nacionalista que ha aprovat aquesta moció. A tall de conclusió, el primer Consell de Política Municipal a Vilafranca serví, bàsicament, per reforçar i reorganitzar el PSM com a partit amb un clar caire municipalista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris