muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

L'Ajuntament projecta incloure una voltadora en la reforma del poliesportiu

La pista ciclista disposaria també d'una d'atletisme i el camp de futbol es traslladaria

88688

El regidor Felip Jerez ha explicat la remodelació del poliesportiu.

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Inca ha sol·licitat la redacció d'un avantprojecte per a la construcció d'una voltadora ciclista a l'aire lliure, que disposaria al mateix temps de pista d'atletisme, a les instal·lacions del poliesportiu municipal Mateu Canyellas. La construcció de la voltadora s'inclouria en el projecte de la important reforma que es portarà a terme en els propers anys en aquestes instal·lacions esportives. El batle Pere Rotger informà aquesta setmana de les intencions de l'Ajuntament en una reunió que va mantenir amb el president de la Federació Balear de Ciclisme, Andreu Canals, i el representant del Club Ciclista Inca, Biel Gomila.

Rotger ha sol·licitat al tinent de batle, Rafel Torres, i al regidor responsables d'Esports, Felip Jerez, l'estudi d'aquest avantprojecte per conèixer les possibilitats tècniques de la construcció de la voltadora ciclista i la inversió que suposaria. Felip Jerez ha explicat en aquest sentit que «l'avantprojecte permetrà comprovar si és viable la construcció de la voltadora dins de la important remodelació del poliesportiu». Sobre aquesta reforma afirma que «hi ha una sèrie d'actuacions de primera necessitat que ja és segur que es portaran a terme abans de l'any 2008».

Entre aquestes actuacions destaca que «les piscines s'adaptaran per a minusvàlids i es millorarà el seu entorn, es canviarà el paviment de les tres pistes de tennis, i es construiran uns nous vestuaris, una cafeteria, i una àrea de servei que disposi d'una recepció per als usuaris. La construcció de la voltadora ciclista a l'aire lliure, que en el recinte interior es podrien ubicar pistes poliesportives a més de la d'atletisme, implicaria la desaparició de l'actual camp de futbol de terra del Mateu Canyellas. En aquest cas, els responsables municipals han decidit que el camp de futbol del poliesportiu es traslladaria a la zona esportiva que hi haurà en el nou polígon industrial, que s'ubicarà al costat dels actuals camps de futbol del Constància i el Sallista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris