nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

El PSOE denuncia que la nova junta del PP cobra de les arques municipals més d'un milió d'E

Afirmen que la majoria dels seus membres han estat col·locats com a funcionaris de l'Ajuntament

JOSEP ROSSELLÓ. Calvià.
El PSOE de Calvià ha denunciat que «els membres de la nova junta del PP, que presideix Carlos Delgado, cobren de les arques municipals més d'un milió d'euros». Cal esmentar que els membres que són regidors cobren un total 433.000 euros i la resta que ocupen diferents llocs municipals cobren uns 600.000 euros en total. El portaveu socialista Antonio Manchado afirma que «la majoria dels membres de la junta estan col·locats en llocs municipals, el que demostra que entre tots els calvianers pagam a l'actual directiva del PP».

Manchado ressalta «el fet que hi hagi 6 policies locals dins la junta, fet que pot generar dubtes sobre la seva capacitat a l'hora d'actuar com a funcionaris». El portaveu socialista va remarcar que «la dada que 28 dels 36 membres cobrin de l'Ajuntament fa dubtar que aquests treballadors hagin estat contractats per la seva eficiència o per dedicar-se a fer política a favor del PP». «Gastam més d'un milió d'euros en càrrecs orgànics del PP i és escandalós que en àrees com Participació Ciutadana hi hagi 6 membres de la junta local, demostrant que aquest departament és un aparell de propaganda pagat pels ciutadans», diu Manchado.

El regidor diu que «el batle ha estat confonent el públic amb el privat i ara confon el públic amb la política de partit», i afegeix que «gran part dels contractats a diferents llocs municipals han entrat en aquesta legislatura, per a després poder col·locar-los a la junta». Finalment, el PSOE indica que «hi ha membres que cobren més de 50.000 euros i dubtam que hagin estat contractats per la seva eficiència, més aviat ha pesat la seva militància al partit».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris