muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Munar participa en unes matances per fer costat al nou comitè d'UM

El partit patí una escissió de cinc dels sis regidors seus a l'Ajuntament

La presidenta d'Unió Mallorquina, Maria Antònia Munar, va participar ahir a unes matances organitzades a una finca del camí de Talapi pels membres del nou comitè local del partit a sa Pobla. Munar, acompanyada per altres dirigents del partit com Damià Nicolau, Dolça Mulet, Miquel Àngel Flaquer i Josep Lliteres, va voler donar suport així als membres d'UM a sa Pobla i a la portaveu i única regidora actual del partit a l'Ajuntament, Joana Alomar. Cal recordar que UM patí una greu escissió a sa Pobla després de les eleccions. Cinc dels sis regidors, encapçalats per Joan Comes, deixaren el partit i formaren una agrupació nova.

Sobre aquesta situació, la presidenta d'UM explicà ahir «venim a reforçar aquest nou comitè i la portaveu Joana Alomar en aquestes matances de germanor». Sobre Alomar digué que «en el seu moment va demostrar que és una persona lleial i coherent i si el comitè ho decideix així, crec que serà una magnífica candidata per a les properes eleccions perquè està clar que està fent una bona feina pel partit».

De les conseqüències que pot tenir l'escissió en el propers resultats d'UM a sa Pobla, Maria Antònia Munar digué que «allò que més em preocupa d'aquestes situacions és que provoquen divisions en els pobles que fins i tot poden arribar a les qüestions familiars. Crec que hi va haver gent que va actuar amb precipitació, perquè els partits tenen una disciplina i les seves regles són per a tothom». En aquest sentit, afegí que «a sa Pobla es va presentar un candidat que va treure uns excel·lents resultats (Joan Comes) i això li va fer pensar que per aquest motiu li corresponia ser conseller; les coses no es fan així i són bastant més complicades».

Per altra banda, les matances es celebraren en un gran ambient de germanor. Des del matí un bon grup d'homes i dones feien feina a una nau agrícola ubicada a una finca familiar de la mateixa portaveu, Joana Alomar. Ella explicà que entre militants i convidats es confiava donar de menjar frit de matances a unes 150 persones. Joana Alomar mostrà la seva satisfacció pel gran ambient entre els simpatitzants del partit. La portaveu d'UM a sa Pobla explicà també que els prop de 75 quilos de sobrassada que s'havien preparat durant les matances els donarien a Càritas i a la Parròquia a través del rector, que estava previst que arribés més tard.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris