nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Veïns de Son Gotleu es manifestaran contra 'la immigració descontrolada'

El recorregut serà dia 24 entre Indalecio Prieto i el Consolat de la Mar


L'Associació de Veïns Orson Wells ha convocat per al dia 24 una manifestació pels «incompliments greus de l'Ajuntament de Palma, a més de la discriminació a la qual ens sotmeten l'Executiu autonòmic, el Consell de Mallorca i la Delegació del Govern des del moment que no adopten cap mesura contra la invasió immigratòria descontrolada que predomina en la població de Son Gotleu, cosa que en provoca un èxode sense precedents».

Així consta en el document presentat a la Delegació del Govern el passat dia 7, en el qual es detalla un itinerari de protesta que començarà al carrer d'Indalecio Prieto, continuarà per la plaça del Tinent Coronel Franco i per Arquebisbe Aspargo i finalitzarà al Consolat de la Mar. La marxa s'iniciarà a les 10.00 hores i en durarà més o manco dues.

«La immigració està enfonsant la barriada i gairebé la meitat de la població antiga ha decidit anar a viure a una altra banda. Entre 3.000 i 3.500 immigrants viuen per aquí. Alguns ens han arribat a dir que el barri és seu i que tard o d'hora n'haurem de partir. A més, existeix un gran malestar entre les comunitats de propietaris perquè s'acaramullen als habitatges, s'hi barallen, fan un renouer i, tot i la gravetat dels fets, la Policia no compareix. De vegades envien dos agents de barriada, però quan menys t'ho esperes desapareixen», afirmà ahir Ginés Quiñonero, president de l'AV d'Orson Wells.

El representant apostà per la prevenció com a possible solució. «Ja ho comentàrem el 14 d'octubre al delegat del Govern: els conflictes s'han de tallar en el moment en què es produeixin -això està bé-, però és necessari prevenir-los. Tenim un descontrol total a la barriada i demanam que hi posin ordre; la immigració està superprotegida i fan el que volen. Demanam que el delegat del Govern exerceixi el seu deure de garantir la seguretat dels veïns». La manifestació s'acordà en la junta directiva de l'entitat del dia 2. «L'èxode de la població amb més poder adquisitiu ha empobrit aquesta àrea i ha obligat molts de comerciants a tancar els seus establiments i a anar-se'n», afirmà Quiñonero.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris