nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

S'Institut i la Sala organitzen un creuer per a 400 persones grans

L'organisme insular s'ha implicat en la iniciativa del municipi inquer

Prop de 400 mallorquins, entre persones majors i els seus acompanyants, recorreran el mar Mediterrani durant set dies el pròxim mes d'abril a bord d'un creuer que ha organitzat l'Ajuntament d'Inca, i en el qual ahir s'anuncià que s'ha implicat s'Institut de Serveis Socials de Mallorca, per fer-lo extensiu a les associacions de gent gran de tota l'illa. La iniciativa d'organitzar aquest creuer per a gent gran sorgí fa uns mesos per part de diverses associacions de la Tercera Edat d'Inca, que traslladà la idea a l'Ajuntament.

La regidora Malen Cantarellas es posà aleshores a treballar en l'organització per dur a terme el viatge i enllestí tots els detalls amb una agència de viatges local. El creuer es realitzarà en un vaixell de 1.200 places, en el qual al principi es reservaren entre 300 i 400 places, encara que ara no es descarta ampliar la reserva fins a 500. El creuer partirà el dia 3 d'abril des de València i arribarà a Palma el dia 10 després d'haver fet escala en diferents llocs de França, Itàlia i Tunísia. El preu del viatge serà d'entre 500 i 700 euros. Cantarellas explicà ahir que fa 15 dies ja havia fetes des d'Inca unes 150 reserves.

L'organització d'aquest creuer per a gent gran, que a partir d'ara coordinaran ambdues institucions, fou presentada ahir a Inca, pel batle Pere Rotger; el president de s'Institut, Antoni Serra; la directora de Promoció Sociocultural de s'Institut, Dolors Alemany; el tinent de batle d'Inca, Rafel Torres; i la regidora de Gent Gran, Malen Cantarellas. El president de s'Institut, Antoni Serra, es mostrà ahir molt satisfet per la participació de la seva institució en aquesta iniciativa. «No es tracta només d'una activitat lúdica sinó que té un caràcter terapèutic», digué. Per la seva banda, el batle Pere Rotger explicà també que l'Ajuntament sortejarà dos d'aquests viatges per a gent gran amb pocs recursos a cadascuna de les associacions de la Tercera Edat de la ciutat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris