muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

L'Ajuntament crearà un consell per a la promoció del turisme

El seu objectiu és impulsar, fomentar i titular l'activitat econòmica


L'Ajuntament de Calvià ha anunciat la pròxima creació d'un consell sectorial per a la promoció del turisme i de l'oferta bàsica. La regidora de Turisme, Kate Mentink, en confirmà els preparatius durant el darrer ple. Així, comentà que els estatuts han quedat gairebé perfilats. A fi de debatre'n l'esborrany, la Sala ha convocat per a dimecres vinent tots els sectors econòmics.

L'objectiu del nou organisme serà impulsar, fomentar i titular l'activitat econòmica en general i sobretot la turística i comercial, a més de dinamitzar i de promoure l'oferta complementària i de lleure per combatre l'estacionalitat turística. La iniciativa ha estat presentada de manera conjunta per l'àrea de Turisme i per la de Comerç, gestionada pel regidor Isidre Cañellas.

El consell serà integrat per un ple de 36 membres. Serà presidit pel batle de Calvià, Carlos Delgado, i els vicepresidents seran els responsables de les àrees de Turisme i de Comerç. Després de dos anys de legislatura, l'equip de batlia de Calvià ha decidit prendre mesures per lluitar contra «l'estancament i el declivi turístics que sofreix el municipi», segons es reflecteix en l'esborrany de presentació d'aquest nou organisme. Convé recordar que el municipi de Calvià té una planta turística de seixanta mil places hoteleres i un parc empresarial que sobrepassa els tres mil negocis, tots relacionats de manera molt estreta amb el sector.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris